Yläpölyjen imurointi ammattitaidolla

Korkealla silmältä piilossa olevat yläpölyt jäävät usein siivoamisessa huomioimatta. Haaste pölyjen poistossa syntyy korkeuden takia. Pölyhiukkasten olemassaolo kuitenkin huonontaa hengitysilman laatua, aiheuttaa mahdollisia allergisia reaktioita sekä sähkölaitteiden läheisyydessä kasvattaa paloturvallisuusriskiä. Näistä syistä pölyjen poisto on erittäin tärkeää. Tarjoamme näihin haasteisiin vastauksen vankalla vuosien kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää – neuvottelemme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palveluratkaisun!

Yläpölyjen poistourakat alusta loppuun asti

Aloitamme urakan suunnittelun tarvittavan kaluston kartoituksella sisältäen imurit ja mahdollisesti tarvittavat nostimet. Nostimet mahdollistavat turvallisen työskentelyn korkealla maanpinnasta. Yläpölyjen poisto tapahtuu meillä asianmukaista kalustoa hyödyntäen. Yläpölyjen poiston yhteydessä imuroimme jäljiltämme maahan pudonneet pölyt huolellisesti.

Erikoisalaamme ovat korkeat salit

Olemme erikoistuneet korkeisiin juhla-, liikunta- ja ruokasaleihin. Salit ovat yleensä korkeita ja sisältävät pölyn keräämiselle alttiita tasapintoja, jotka ovat korkeutensa vuoksi vaikeasti havaittavissa ja saavutettavissa. Olemme työskennelleet mm. Lahden kaupunginteatterilla, Kuopion yliopistollisessa sairaalassa sekä lukuisissa kouluissa poistaen liikunta- ja ruokasalien yläpölyt. Lisätietoa töistämme saat Referenssit- ja Kuvagalleria-sivuilta tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Suomen Laatupuhdistus Oy

1991 perustettu Suomen Laatupuhdistus Oy sijaitsee Nastolassa Ruuhijärvellä. Kuluneiden vuosien aikana yrityksemme on pessyt kaiken näköisiä ja kokoisia ikkunoita ammattitaidolla ympäri Suomea, ja sama, laadukas työ jatkuu edelleen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää ikkunanpesusta, pölyjen poistosta, suojapinnoituksesta tai pyytää kilpailukykyisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Laatupuhdistus Oy
Hevossuontie 8
15580 RUUHIJÄRVI

Y-tunnus: 0857987-0
Puh: 0500130321

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Laatupuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha