Suojapinnoitukset

Suojapinnoitus on erinomainen tapa suojata pintoja kulutukselta, sekä helpottaa pintojen puhtaanapitoa. Käytössämme on kaksi erilaista menetelmää – nanopinnoite sekä antimikrobinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää – neuvottelemme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palveluratkaisun! Toteutamme suojapinnoitukset turvallisesti, kestävästi ja kustannustehokkaasti.

Nanopinnoite

Nanopinnoite luo suojattavalle pinnalle ohuen, alle 100 nanometrisen pinnan. Pinnoite on niin ohut, että silmällä se on mahdoton erottaa. Pinnoitteen tarkoitus on suojata pintaa kulumiselta, sekä estää likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia tarttumasta pinnoille. 

Nanopinnoite perustuu piioksidi-yhdisteeseen, jota käytetään esimerkiksi lasin valmistamisessa. Yhdistettä löytyy luonnosta ja ihmiskehosta. Suojapinnoite on siis täysin ympäristöystävällinen eikä aiheuta vaaraa käyttäjälle.

Suojapinnoite luo erittäin kestävän ja elastisen kemiallisen sidoksen, sidos kestää hyvin kulutusta ja mekaanista rasitusta. PInnoitukselle luvataan 3 vuoden suoja.

Antimikrobinen-pinnoitus

Jatkuvasti kosketuksessa olevien hygienatasojen ylläpitämiseen ei riitä pelkkä desinfiointi. Desinfionnin jälkeen haitalliset mikrobit alkavat kertyä pinnoille välittömästi. Pinnoitus omaa bakteereja, sieniä ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia sekä estää hajujen ja homeen syntymisen ja pölypunkkien elämisen poistamalla mikrobeja. Pinnoitus luo helposti puhdistettavan ja likaa hylkivän kalvon. Tuote on dermatologisesti testattu arvosanalla "erinomainen". 

Suomen Laatupuhdistus Oy

1991 perustettu Suomen Laatupuhdistus Oy sijaitsee Nastolassa Ruuhijärvellä. Kuluneiden vuosien aikana yrityksemme on pessyt kaiken näköisiä ja kokoisia ikkunoita ammattitaidolla ympäri Suomea, ja sama, laadukas työ jatkuu edelleen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää ikkunanpesusta, pölyjen poistosta, suojapinnoituksesta tai pyytää kilpailukykyisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Laatupuhdistus Oy
Hevossuontie 8
15580 RUUHIJÄRVI

Y-tunnus: 0857987-0
Puh: 0500130321

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Laatupuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha